Uniek tuindesign op maat

Een tuin waar u keer op keer van geniet. Of het nu zakelijk of privé is, uw wens en de functionaliteiten die de tuin moet hebben, staan op nummer één. Uw ideeën vormen het uitgangspunt. Wilt u een tuin om fijn in te ontspannen? Een tuin die volop uitnodigt tot bewegen, met een zwembad of een groot grasveld?  Over alles wordt nagedacht. Door een nauwe, prettige samenwerking met korte lijntjes, komen alle details en wensen bij elkaar tot een stijlvol geheel.

Estate Tuinen

Onderscheiding op kwaliteit

Estate Tuinen

ESTATE tuinen onderscheidt zich door unieke, doordachte ontwerpen te realiseren voor elke tuin. Daarbij zijn beplanting en kwaliteit erg belangrijk. Zo staan verantwoorde, bewuste keuzes en duurzame kwaliteitsmaterialen hoog in het vaandel. ESTATE tuinen realiseert sterke ontwerpen met tijdloze belijningen, die een stijlvolle, exclusieve buitenervaring beloven. Of het nu gaat om een conceptuele visie voor een bestaande buitenruimte, of een nieuw ontwerp dat uitgewerkt wordt tot technische uitvoeringsplannen: zijn grondige kennis en werkervaring maken ESTATE tuinen de juiste partij voor uw tuin.

Maak vrijblijvend kennis

Bekijk hier hoe wij te werk gaan en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

De specialist achter ESTATE tuinen

Jeroen Weststrate had zijn handen al vroeg in de aarde, toen hij met zijn opa als kind een moestuin onderhield. Na zes jaar gewerkt te hebben als hovenier, schoolde hij om tot tuin- en landschapsontwerper in Gent. Hij werkte onder andere in Amsterdam en voor grote tuinontwerpers en specialiseerde zich in high-end tuinen. Het zaadje om voor zichzelf te beginnen was geplant. In 2021 richtte hij ESTATE tuinen op, waarmee hij altijd de gewenste sfeer in een tuin weet te realiseren.